otohaber_logo
Haberler
Hayatınızın Enerjisi, Sessiz, Güçlü Ve Kesintisiz Olarak F Product Serisi İle Buluştu
Avrupa’nın en büyüğü ve dünyanın önde gelen güvenilir markası FG Wilson’ın uluslararası garantisi ile üretilen F Product jeneratörlerle modern hayatın kesintisiz enerjisi ve konforun sürdürebilirliği sessiz, güçlü, şık tasarımla buluştu.
Hayatınızın Enerjisi, Sessiz, Güçlü Ve Kesintisiz Olarak F Product Serisi İle Buluştu

Gelişen teknoloji ile birlikte değişen yaşam tarzları ve trendler, sürdürülebilir enerji kaynağının önemini daha da öne çıkardı. Evde, iş yerinde ve hayatımızın birçok alanında kesintisiz konforu sağlayan güç kaynağı jeneratörler, hayatımızın görünmez kahramanları haline geldi.

Dünyanın önde gelen ve 1966'dan bu yana her türlü güç ihtiyacı için öncelikli tercih edilen, Avrupa'nın en büyük jeneratör sistemleri markası FG Wilson, her türlü yaşam ve çalışma alanında farklı ürünlerle hizmet sunuyor. Uluslararası FG Wilson garantisiyle üretilen F Product jeneratörler villa, konut, akıllı bina gibi yaşam alanları ile atölye, restoran, mağaza, ofis gibi daha küçük işletmelere de sürdürülebilir konfor sağlıyor.

F Product ile daha sessiz, daha güçlü, kesintisiz konfor hayatınızın her alanında

F Product modelleri; sağladıkları güce ve kullanım alanlarındaki ihtiyaçlara göre akıllı binalar, binaların ortak enerji kullanım alanları, restoranlar, mağazalar, ofisler, villalar, müstakil lüks konutlar gibi alanlarda kullanılıyor.

F Product jeneratörler şık tasarımları, yüksek gücü, çok kısa bekleme süresi ve yıllar geçse de ilk günkü çalışma gücü ile kesintisiz enerji sağlıyor

FG Wilson'ın uluslararası kalite ve garantisi ile üretilen F Product jeneratörler yıllar geçse de ilk günkü çalışma gücü ile enerji sağlamaya devam ediyor. Bu özelliği ile ihtiyacın üstünde bir ürün alınmasına da gerek kalmıyor.

Enerji kesintileri esnasında aynı güç seviyesindeki diğer jeneratörlerden çok daha hızlı devreye giren F Product jeneratörler, paslanmaya karşı ekstra korunmalı ve şık tasarımlı kabinleri ile kalite ve konforu buluşturuyor.

Garanti süresi benzerlerinin iki katı

F Product serisi, sürekli çalışmada iki kat daha fazla garanti süresine sahip. Standart ürünlerde garanti süresi yılda 1000 saat iken F Product'ta ise yılda 2000 saattir.

Güvenli ve konforlu tasarım ve uzun süreli bakım aralıkları

FG Wilson, F Product ürünlerinde de kullanıcı için yüksek düzeyde güvenlik önlemleri almıştır. Yeni tasarımı sayesinde F Product'ın çok düşük ses seviyesinde çalışması özellikle evlerde kullanıcının konforunu sağlıyor. Ayrıca servis bakım aralıkları benzerlerine göre çok daha uzun olduğundan işletme maliyetini çok düşürüyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.