otohaber_logo
Haberler
İkinci el Clio HB almak istiyorum
Yaklaşık 24.000 TL’lik bütçemle ikinci el bir dizel motorlu Renault Clio almak istiyorum. İncelediğim araçlar arasında Clio 1.5 dCi’lerden 80.000 km’de 80 HP ve 68.000 km’de 65 HP gücünde iki farklı otomobil var bu araçlardan hangisini önerirsiniz. Ayrıc
İkinci el Clio HB almak istiyorum


Sayın Umut TUNCER,

Düşük yakıt tüketimiyle öne çıkan dizel motorlu Renault'lar, performansıyla ve yaygın yetkili servisiyle öne çıkıyor. Soruda adı geçen iki farklı güçteki model arasında, km yerine araçların ilk sahipleri tarafından nasıl kullanıldığı, bakımlarının yapılıp yapılmaması daha çok öne çıkıyor. ancak bu iki araç arasında; 0-100 km/s hızlanmaları, performansı ve yüklü haldeki tüketim değerleriyle 80 HP'lik Clio öne çıkıyor. Yeterli iç mekanı, iyiye yakıt işçilik ve malzeme kalitesi, kısa fren mesafesiyle ve ikinci el piyasıyla oldukça avantajlı bir model. Ancak size tavsiyem bu iki araç arasında bir test sürüşü yapıp aradaki 15 HP'lik farkı göz önüne almanızdır. Ayrıca araçları Renault Mais yetkili servisinde genel kontrolden geçirmeniz gerekir.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.