otohaber_logo
Haberler
Toyota Auris 1.6 Elegant nasıl araçtır?
Benzinli motora sahip HB karoserli yeni bir otomobil almak istiyorum. 41.000 TL’lik bütçemle Toyota Auris 1.6 Elegant dikkatimi çekiyor. 41.000 TL fi yat etiketine sahip olan Toyota Auris 1.6 Elegant’ı fiyat kalite, donanım, performans özellikleriyle değe
Toyota Auris 1.6 Elegant nasıl araçtır?



Sayın Hakan GÜLCE,

Dinamik dış görünümü geniş ve konforlu iç mekanıyla bir araya gelerek en kısa yolculuğu bile keyifl i bir deneyime dönüştüren Toyota Auris, iddialı görünmek ve tarz sahibi olmak yerine güçlü ifadeye sahip yapısı ile alıcılarına hitap ediyor. Daha güçlü, ekonomik ve çevreci motoruyla C segmentindeki gücünü arttıran Auris'in 1.6 Elegant modeli, dinamizm ve sürüş konforunu sentezliyor. Auris üst devirlere çıktığında yakıt tüketimi artıyor. Toyota Auris 1.6 Elegant'e fiyatı ve performansı ile alternatif olabilecek 7 seçenek bulunmaktadır. Bunlar; Ford Focus 5k 1.6i Titanium, Hyundai i30 1.6 DOCH CVVT Prime, Kia Ceed 1.6 GLS 5k Motion, Megane HB 1.6 16v Dynamic, Opel Astra HB 1.6 Cosmo. Bu araçlar arasında Toyota Auris, hem fiyat ve donanım hem de performans ve sürüş özellikleri açısından; geniş iç mekanı, iyi direksiyon tepkileri, başarılı yol tutuşu, makul yakıt tüketimi, güçlü motoru ve başarılı sürüş dinamikleriyle rakiplerine avantaj sağlamayı başarıyor. Ancak VSC sisteminin standart donanımda olmaması, bazı ergonomik kusurları ve rakiplerine göre yüksek fiyatı da Auris'in dezavantajlı bazı özellikleri arasındadır. Zamanınız varsa Toyota Auris ile birlikte Seat Leon, Kia Ceed, Hyundai i30 ve Fiat Bravo ile bir test sürüşü gerçekleştirin. Şayet zamanınız kısıtlı ise Auris ve Focus 1.6 HB ile sürüş gerçekleştirin.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.