otohaber_logo
Haberler
İkinci el Chevrolet Rezzo almak istiyorum
2007 veya 2008 model Chevrolet Rezzo almak istiyorum. Bu aracın teknik özelliklerini yayınlar mısınız? Ayrıca bu araca LPG uygulamak doğru mu?
İkinci el Chevrolet Rezzo almak istiyorum


Sayın Mustafa Akın,

Geniş iç hacmi ve pratik kullanımıyla öne çıkan Chevrolet Rezzo'nun teknik özelliklerini aşağıda yayınlıyorum. Chevrolet Rezzo, satışta bulunduğu süre içerisinde (geçen yıla kadar) Opel bayileri tarafından orijinal LPG'li olarak satıldı. Bu nedenle sonradan sıralı LPG sistemine tamamen uygun bir otomobil. Yeterli donanım listesi sunan Rezzo, konforlu süspansiyonlarıyla ön plana çıkarken sorunsuz görüş alanına sahip. Yeterli bir performans sunan Rezzo, yüksek yakıt tüketimi karşısında LPG dönüşümüyle ekonomik bir otomobil olabilir. Yeterli fren mesafesi ve yol tutuş özelliklerine sahip olan Rezzo, düşük ikinci el piyasasıyla oldukça cazip bir otomobil.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.