otohaber_logo
Haberler
Clio Symbol hakkında bilgi verir misiniz?
Renault Clio Symbol 1.5 dCi (65 HP) satın almak istiyorum. Bu aracın 2004 modelini (50.000 km’de) 15.000 TL’ye buldum. Sizden ricam; bu otomobilin teknik özelliklerini ve donanım bilgilerini verebilir misiniz? Ayrıca Clio Symbol’üm olumlu ve olumsuz yönl
Clio Symbol hakkında bilgi verir misiniz?



Sayın Gökhan Gülce,

Satın alacağınız 2004 model Renault Clio Symbol 1.5 dCi'nin üretim yılında yayınlanmış standart donanımında: ABS, Acil Fren Destek sistemi, sürücü, yolcu ve hava yastıkları, hıza duyarlı elektro-hidrolik ve yükseklik ayarlı direksiyon sistemi, aktif gergili emniyet kemerleri, arkada üç adet üç noktalı emniyet kemeri, immobilizer, uzaktan kumandalı ve hıza duyarlı merkezi kilit, far yükseklik ayarı, çift açılı sürücü aynası, elektrikli ön camlar, hoparlörlü radyo-teyp, tek parça halinde katlanabilir arka koltuk sırtlığı bulunuyor. Aracın en önemli ve belirgin özelliği 1.5 dCi motorun dünyanın en ekonomik üretimi olmasıdır. Bunun dışında ise yol tutuş ve kullanım emniyeti açısından da başarılı bir araç.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.