otohaber_logo
Haberler
Megane II hakkında detaylı bilgi alabilir miyim?
İkinci el Renault Megane II 1.6 16V Dynamic satın aldım. Otomatik şanzımanlı ve 2004 model olan otomobilim 96.000 km’de. Kullanma kitapçığını okudum, fakat aracımın motor ve fabrika verilerine ulaşamadım. Aracımla ilgili detaylı bilgi alabilir miyim?
Megane II hakkında detaylı bilgi alabilir miyim?
Sayın Ahmet ASAR,

Megane II Dynamique'te; ABS, EBV, fren destek sistemi, çift kademeli açılan sürücü ve yolcu havayastıkları, yan ve perde havayastıkları, gergili ve kuvvet kontrollü ön emniyet kemerleri, ön gergili arka emniyet kemerleri, ani frenlemede otomatik olarak yanan 4'lü flaşörler, hareket sonrası otomatik kilitlenen kapılar, immobilizer, klima, arka koltuk yolcuları için havalandırma kanalları, partikül filtresi, Renault Card anahtarsız çalıytırma sistemi, Türkçe uyarı ekranı ve yol bilgisayarı, Follow Me Home aydınlatma sistemi, Radyo-CD MP3 Çalar, elektrikli ön camlar, far yükseklik ayarı, renkli camlar, soğutmalı torpido gözü, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi, değişken takviyeli direksiyon simidi, sürücü koltuğu yükseklik ayarı, çift optik halojen farlar eğim ve yükseklik ayarlı ön koltuk başlıkları, elektronik klima, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, ışığa duyarlı iç dikiz aynası, elektrikli dış dikiz
aynaları, elektrikli arka camlar, atermik ön cam, deri direksiyon simidi, 1/3-2/3 oranında katlanabilir arka koltuklar, sis farları, gövde rengi yan aynalar, krom kapı kolları ve 16 inç'lik alaşım jantlar sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.