otohaber_logo
Haberler
Mitsubishi Lancer almak istiyorum
Sıfır kilometre Mitsubishi Lancer Invite almak istiyorum. Bu araçla ilgili herkes farklı bir şey söylüyor. Ben konunun uzmanı olarak size sormak istiyorum. Acaba manuel ya da otomatik şanzımanlı Mitsubishi Lancer 1.5 Invite’ı önerir misiniz?
Mitsubishi Lancer almak istiyorum
Sayın Erdoğan DEMİRTAŞ;

Yanıtlanması en zor sorulardan birisi de hangi aracı almalıyım sorularıdır. Çünkü sizlerin otomobilden beklentilerini bilmediğimiz için iyi veya kötü yanlarını sıralarken sanki o aracı kötüler veya mukayeselerde "bu iyi ama bu yaramaz" yorumları rahatsız edici sonuçlar doğurur. Japon ekolünün temsilcilerinden biri olan Mitsubishi'nin Lancer modelinin kampanyalı fiyatı 34.630 TL'dir. Kompakt sınıfta bulunan Lancer'ın biraz yüksek görünen fi yatı karşısında orta sınıfta biraz daha geniş bir otomobil almayı da düşünebilirsiniz derim. Benim size tavsiyem www.mitsubishimotors.com.tr adresinden test sürüşü olarak form doldurup aracı kullanıp test ederek, deneyiminiz sonucunda karar verme aşamasına gelmeniz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.