otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Opel Insignia 2.0 Turbo Sport 4x4
Opel’in yeni oyuncusu Insignia, zengin donanımı ve geniş motor yelpazesiyle akılları çelecek potansiyel sağlıyor. Insignia’nın en etkileyici seçeneklerinden biri olan 2.0 lt’lik turbo beslemeli benzinli motora sahip Sport, 4 tekerlekten çekiş opsiyonu da
Test: Opel Insignia 2.0 Turbo Sport 4x4

Dört tekerlekten çekiş sistemi 2.0 turbo benzinli modelde isteğe bağlıyken 2.8 turbo benzinli seçeneğinde standart olarak sunuluyor.

500 litrelik bagaj hacmi orta sınıf standartlarını karşılıyor. Bagaj kapağı kaldırıldığında yükleme ağzının biraz dar olduğu fark ediliyor.

Insignia'nın can alıcı noktalarından biri göstergeleri. Beyaz ışıkla aydınlanan göstergeler Sport modunda kırmızıya dönüyor. Flexride donanımı sayesinde Sport ya da Tour sürüş tarzı seçilebiliyor. Config tuşuyla araçla ilgili her türlü bilgiyi kontrol etmek mümkün.

Değerlendirme

Artılar: Yol tutuş, motor, şanzıman, konfor, tasarım.

Eksiler: Opsiyonlarla yükselen fiyat, yakıt tüketimi, dar arka koltuklar.

otohaber yorumu

Insignia'nın sportif tasarımının hakkını 2.0 lt'lik turbo benzinli motor ve Active Select şanzıman kombinasyonu veriyor. Tam bir sürücü
otomobili olan Insignia konforunu ön koltuktakilere daha fazla yaşatıyor. Yaklaşık 7.500 TL karşılığında sunulan 4 tekerlekten çekiş sistemi Insignia'nın elektronik yardımcılarını neredeyse gereksiz kılıyor. Bu sayede sürüş keyfi daha da artıyor. Turbo destekli 220 HP'lik motorun ivmelenme isteği de oldukça başarılı. Insignia, zengin donanımıyla da göz dolduruyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.