otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Dacia Logan Sedan 1.6 MPI
Dacia Logan geçirdiği makyaj sonrasında daha karakteristik yeni bir yüze kavuştu. Logan, bagaj hacmi, ferah iç mekanı ve rekabetçi başlangıç fiyatıyla ailenizin sedanı olmaya devam ediyor.
Test: Dacia Logan Sedan 1.6 MPI





1.6 lt'lik motor benzinli motor 87 HP'lik gücünü üst devirlerde üretiyor. 5 ileri manuel şanzımanın vites geçişleri belirgin.



Makyajla birlikte yenilenen stoplar modern görünümü destekliyor. Bagaj kapağındaki krom detaylar şıklığı arttırıyor. Geniş bir bagaj ağzı sunan otomobil 510 litrelik bagaja sahip.




Makyajla birlikte değişen direksiyon simidi selefinden daha modern. İç mekanda tuş karmaşası yok. Cam açma tuşları ön konsolda. Ön koltuklarda yeterli diz ve baş mesafesi sunuluyor.

Artılar ve eksiler

Artılar: Bagaj hacmi, baz fiyat, sade iç mekan, modern tasarım.

Eksiler: Opsiyonel olarak sunulan ABS, sert plastik malzeme bolluğu.

Otohaber yorumu

Dacia Logan Sedan 1.6 Laureate'nin zengin donanımı karşılığında istenilen makul fiyat otomobilin cazibesini arttırıyor. Üstelik kullanım maliyetlerinin de düşük seviyede kalması uzun vadede tüketicileri memnun edecektir. Sürüş karakteri olarak limitler zorlanmadıkça sürücüsüne zor anlar yaşatmayan otomobil, sert direksiyonuyla sürücüsünü biraz yoruyor. Sesli çalışan süspansiyon sistemi konforu olumsuz etkilerken aracın yerden yüksek yapısı onu özellikle Anadolu'daki bozuk zeminlerde kullanılır kılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.