otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Renault Fluence 1.5 dCi
Bursa’da üretilen Renault Fluence, benzinlisinde 37.900 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini ald›. Megane Sedan’ın yerini alan Fluence, selefine göre orta sınıfa yaklaşan boyu, zenginleşen donanımı ve ekonomik motorlarıyla tüketicilerin yeni gözd
Test: Renault Fluence 1.5 dCi




Otohaber yorumu

Yeni F.K.E lideri Renault Fluence, düşük kullan›m maliyetleri sayesinde tüketici dostu olduğunu kanıtladı. Bu başarıda 1.5 dCi motor kadar standart olarak sunulan 6 ileri manuel şanzımanın da yakıt ekonomisine katkısından dolayı rolü var. Düşük kasko gideri ve bakım gideri F.K.E puanını arttırdı. Selefinden 10 litre daha fazla hacim sunan bir bagaja sahip olan otomobil, 530 litrelik yükleme alanı sağlıyor. Kartlı giriş ve entegre navigasyon gibi donanımlar Fluence'ın çekiciliğini arttırıyor.

Artılar

Bagaj hacmi, ekonomik motor, malzeme kalitesi, geniş iç mekan.

Eksiler

Arka koltuklara iniş-biniş zorluğu, alt devirlerde zayıf çekiş.

Baz donanım

ABS, AFU, sürücü, yolcu ve yan havayastıkları, acil fren durumunda yanan flaşörler, otomatik kilitlenen kapılar, Isofix, Renault Card sistemi, yol bilgisayarı, immobilizer, elektrikli camlar, elektrikli yan aynalar, yan aynalara entegre sinyaller, ön koltuk kol dayama, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon simidi, soğutmalı torpido gözü, manuel klima, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, katlanabilir arka koltuk sırtlıkları, direksiyondan kumandalı Radyo-CD-MP3 çalar, AUX girişi, sis farları, renkli camlar, refakatçi aydınlatma, 205/65 R15 lastikler.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.