otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Peugeot 107 1.0 2-Tronic
Peugeot’nun minik otomobili 107, makyajlanıp çok daha sempatik bir tasarıma kavuştu. Makyaj öncesindeki pratik kullanım özelliklerini de koruyan 107, 4 kişinin şehir içindeki ulaşım ihtiyaçlarını ekonomik ve keyifli bir şekilde karşılıyor.
Test: Peugeot 107 1.0 2-Tronic





Otohaber yorumu


Minik sınıftaki otomobillerden bahsederken ilk söylenen şey ne kadar pratik park edilebildikleri ve yolda ne kadar rahat kontrol edilebildikleridir. Peugeot 107'de bundan daha fazlası var. Şık ve sevimli bir görünüm altında 4 kişinin rahat edebildiği bir kabine sahip. Fransız üretici dışarıda olduğu kadar iç mekanda da sempatik ve kullanışlı olmayı başarmış. 2-Tronic şanzımanın 1.0 lt'lik benzinli motorla olan uyumu hem yakıt ekonomisinin düşük olmasını hem de yeterli hızlanma değerleri sunmasını sağlıyor.


Artılar

Yakıt ekonomisi, şanzıman, iç mekan tasarımı, yatırılabilen arka koltuklar.

Eksiler

İşçilik, ses yalıtımı, arka kapıların dar açılması, direksiyon yükseklik ayarı.


Baz donanım

ABS, REF, CSC (Viraj Denge Kontrol Sistemi), kaza anında katlanabilen direksiyon kolonu, sürücü ve yolcu havayastıkları, yolcu havayastığını devre dışı bırakabilme, arka koltuklarda Isofix, arka koltuklarda iki adet koltuk kafalığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, Immobilizer, elektrikli ön camlar, devir saati, elektrik destekli yükseklik ayarlı direksiyon, 50/50 katlanabilen arka koltuklar, klima, gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar, Radyo- CD-MP3 çalar, AUX bağlantı girişi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.