otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Hyundai Genesis
Zengin standart donanım listesiyle göz dolduran Genesis, 202.000 TL’lik fiyat etiketi karşılığında oldukça konforlu sürüş özellikleri ve çok geniş iç mekan sunuyor. Güncel teknolojileri de takip eden Koreli üretici, teknoloji üssü Genesis ile marka imajın
Test: Hyundai Genesis




Otohaber yorumu

Çok zengin bir donanım paketiyle gelen Genesis'in sadece rengini seçiyorsunuz. Ama konu, otomobilin fiyatına geldiğinde, 202.000 TL'lik etiketinin yüksek algılanması gayet normal. Bu duruma en geçerli sebep; 3.8 lt'lik motorun yüksek vergi dilimine girmesi olduğu düşünülse de, üst-orta rakiplerinin fiyatları daha makul seviyelerde. Ancak Genesis'teki bazı donanımları sadece üst sınıftaki birkaç modelde alabiliyorsunuz ki, bu durumda da ödemeniz gereken bedel Genesis'i kabul edilebilir kılıyor.

Artılar

Konfor, zengin donanım, motor ve şanzıman, iç mekan hacmi.

Eksiler

Fiyat, yol tutuş, bagaj hacmi, yer yer malzeme kalitesi.

Baz donanım

Ön, yan ve perde havayastıkları, ESP, ABS+EBD, aktif ön koltuk kafalıkları, elektronik park freni, havalı, otomatik ayarlı süspansiyon sistemi, deri kaplı direksiyon simidi, vites topuzu ve koltuklar, elektrikli, havalandırmalı ve ısıtmalı ön koltuklar,ısıtmalı, 60/40 katlanabilir arka koltuklar, hava kalitesi kontrol sistemi, ön ve geri görüş kameraları, park mesafe kontrolü, Bluetooth, USB, AUX ve iPod girişi, Radyo-CD-MP3 çalar, 6'lı DVD değiştirici, açılır cam tavan, ışığa duyarlı, otomatik yanan adaptif xenon farlar, cama entegre anten, yağmur sensörü, 18 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.