otohaber_logo
Test Merkezi
Test: BMW X1 xDrive20d
Alman üretici yine yaptı yapacağını. Dikkat çekici bir tasarım kompakt boyutlarla buluştu. Bu karoserin içerisine konulan 2.0 lt 177 HP’lik turbo dizel motoruyla da keyif dolu sürüşler vadeden X1, fiyatıyla da rekabetçi olmayı biliyor.
Test: BMW X1 xDrive20d




Baz donanım


ABS, DSC, ASC+T, DTC, sürücü, yolcu ön ve yan havayastıkları, perde havayastıkları, klima, yol bilgisayarı, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, elektrikli camlar, elektrikli aynalar, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, deri kaplı direksiyon simidi, run flat göstergesi, fren gücüne duyarlı stoplar, immobilizer, karter koruması, ısıtmalı cam suyu, uzaktan kumandalı merkezi kilit, Radyo-CD çalar, park sensörü, yağmur sensörü, sis farları, 225/50 R17 lastikler.

Otohaber yorumu

X1 ile birlikte ülkemizde X logolu araçları dörde ulaşan BMW, piyasadaki uygun fiyatlı SUV'lara ciddi bir alternatif yaratmış. BMW'nin karakteristik özelliklerinin korunduğu X1, sadece diğer markalar ile değil Alman markanın diğer modellerinden bile pazar payı çalabilecek kadar iyi. VW Tiguan 2.0 TDI 4x4 DSG'nin yenilemesi gereken fiyatı 46.100 Euro'ya satılırken, BMW X1 xDrive20d'nin fiyatları 45.217 Euro'dan başlıyor. Üstelik Tiguan
140 HP, X1 ise 177 HP!

Artılar

Sürüş dinamikleri, rekabetçi fiyat, yakıt ekonomisi, motor, tasarım.

Eksiler

Ses yapan cam tavan, kısmen malzeme kalitesi, opsiyonlarla artan fiyat.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.