otohaber_logo
Test Merkezi
Test: Audi A5 Sportback
Sportif sedanı A4 ve coupe’si A5’in arasında bir boşluk olduğunu düşünen Alman mühendisler, yemedi-içmedi ve bu arayı dolduracak 5 kapılı spor otomobil olarak A5 Sportback’i yollara çıkarttı.
Test: Audi A5 Sportback





Baz donanım-Audi A5 Sportback 2.0 TFSI quattro S tronic

ABS, ESP, ön ve yan havayastıkları, yokuş destek asistanı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, alarm, yol bilgisayarı, Arcade kumaş döşeme, yükseklik ve derinlik ayarlı deri direksiyon simidi, elektrokrom dikiz aynası, otomatik klima, manuel yükseklik ayarlı ön koltuklar, katlanabilir arka koltuklar, sideguard, ön kol dayama, yağmur sensörü, otomatik yanan xenon farlar, ısıtmalı ve elektrikli yan aynalar, ön sis farları, park sensörü,
17 inçlik çelik jantlar.

Artılar

Malzeme ve işçilik kalitesi, motor, yol tutuş, bagaj.

Eksiler

Görüş açıları, arka koltuk baş mesafesi, yakıt tüketimi.

Otohaber yorumu


Audi'nin 5 kapılı orta sınıf hatchback modeli A5 Sportback, Mercedes-Benz CLS'nin açtığı yoldan ilerliyor. Premium sınıfa yakışır kalite ve konfor sunan A5 Sportback, rakiplerine göre sunduğu makul başlangıç fiyatıyla da göz dolduruyor. A5 Sportback 2.0 TFSI 180 HP'nin 59.080 Euro'luk fiyatına en yakın seviyedeki VW Passat CC 2.0 TSI 200 HP için istenilen 58.700 Euro ile karşılaştırıldığında, premium sınıf çerçevesinde A5 Sportback'in çekiciliği artıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.