otohaber_logo
Haberler
Otogaz Ekonomiktir!
Otogaz Ekonomiktir!
Tüketicilere her zaman yüksek kaliteli ürünler sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Aygaz, bu amaç doğrultusunda 2009 yılının Haziran ayında satışa sunduğu Aygaz Otogaz ile Türkiye'de bir ilke imza attı. Aygaz Otogaz, tüketiciler tarafından beğeniyle karşılanmasına rağmen, Aygaz AR-GE çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam etti. Bir yıl süren yeni çalışmalar sonucunda geliştirilmiş formüllü Aygaz Otogaz piyasaya sunuldu. Geliştirilmiş formülüyle Aygaz Otogaz, mükemmel çekiş gücü ve ekstra performansın yanında daha az yakıtla daha fazla kilometre yapabilme avantajını sunmaya devam etmektedir. 2009 yılında Aygaz Euro LPG + olarak lansmanı yapılan ürünümüzün ismi 2012 Aralık itibariyle tüketici isteklerinin karşılanması amacıyla Aygaz Otogaz revize edilmiştir.

Test edildi, onaylandı!

Aygaz Otogaz'ın yarattığı temizlik etkisi, performans artışı ve yakıt tüketimi düşüşü İTÜ OTAM (Otomotiv Teknoloji AR-GE Merkezi) gözetiminde tarafsız laboratuarlarda gerçekleştirilen testlerde de kanıtlandı. Testlerin de ispatladığı üzere Aygaz Otogaz kullanımı motor içerisinde, özellikle silindir, piston ve supap gibi parçalarda daha önceden oluşmuş olan kurumları temizliyor ve yeni kurum oluşmasını önlüyor. Bu temizlik etkisi sayesinde performansında iyileşme görülürken, yakıt tüketimi ise azalıyor.

Sonuç olarak, Aygaz Otogaz, geliştirilmiş formülü ile eşsiz otogaz deneyimi sunar. Aracınıza iyi bakar, performansına performans katar.


LPG kullanıcıları, yakıt masrafından ortalama yüzde 30 tasarruf ediyor. Bu da yılda araç başına yaklaşık 1.000 TL tasarruf demek. Türkiye genelinde düşündüğümüzde bu tasarruf 3.5 Milyar TL değerinde, büyük bir kalkınma kaynağına dönüşüyor. Aygaz Otogaz'ı tercih ederek ne kadar tasarruf edebileceğini hemen öğrenmek için lütfen tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.