otohaber_logo
Haberler
Kışa Özel Aygaz
Kışa Özel Aygaz
Kışa özel geliştirilmiş formülüyle Aygaz Otogaz, aracınızın en zorlu şartlarda dahi kolayca çalışmasını sağlar, üstün performansıyla sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Aygaz, otogaz sektöründe her zaman yenilikleri sunan lider bir marka olarak tüketicilere fayda yaratacak yeni ürünleri piyasaya sürmektedir. 2001 yılından beri Avrupa Birliği LPG kalite standardı olan EN589' a uygun formülü ile sunulan Aygaz Otogaz'in formülü, her mevsim yüksek performans sağlanması amacıyla mevsimlere göre ayarlanmaktadır. Soğuk havalarda aracınızdan daha fazla keyif ve performans almanız amacıyla Aygaz Otogaz'ın formülündeki propan oranı, sonbahar ve kış döneminde %50 seviyelerine yükseltilmektedir.

Kışa özel Aygaz Otogaz aracınızın motorunu ve performansını kış soğuğunun olumsuz etkilerinden korurken, aracınızdan kış aylarında da yüksek performans almanızı sağlar. Çabuk buharlaşarak aracınızın benzinden gaza geçme süresini kısaltır. Soğuk havalarda ilk çalıştırmada yaşanan ve motor rölantide çalışırken ortaya çıkan titreme ve vuruntu sorunlarını önlerken, aracınızın çekiş gücünü de artırmış olur. Hava sıcaklığının -20°C seviyelerine düştüğü çetin kış koşullarında bile aracınızdan en yüksek performansı alırsınız.

Kışa özel Aygaz Otogaz'ın farkını ilk denemenizden itibaren siz de hissedeceksiniz.

Sizi de her mevsim performanslı, ekonomik ve çevreci bir yakıt kullanmak için Aygaz Otogaz kullanmaya davet ediyoruz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.