otohaber_logo
post
ARABA
BMW'den 3 Bomba Birden

Alman marka 2014 yılına hızlı bir giriş yaptı. BMW’nin merakla beklenen yeni rakamı 2 Serisi, dizel motor seçeneğiyle Türkiye’ye giriş yaptı. Bir de 2.0 litrelik dizel Yeni X5 var..!

post
ARABA
Üstsüz 4 Sürprizi

BMW’nin bundan sonra orta sınıftaki coupe ve cabrio modellerinin toplanacağı 4 Serisi, Coupe’den sonra Cabrio karoser seçeneğiyle karşımıza aksesuar katalogu üzerinden çıkıyor.

post
ARABA
Son ve Başlangıç

Orta sınıf coupe rekabetinde 3 Serisi Coupe’yi emekli eden ve mesaiye 4 Serisi Coupe’yle devam eden BMW, M3 Coupe efsanesini de sonlandırırken yeni performans coupesi M4’ün ilk detayları da belirdi.

post
ARABA
4 İçin M Takviyesi

BMW’nin yeni orta sınıf sporcusu 4 Serisi için tanıtılan M Performance parçalarıyla coupeyi hem görsel hem de performans açısından daha sportif hale getirmek mümkün.

post
BMW
İşte Yeni BMW 4 Serisi

BMW 3 Serisi hayatına iki kapılı bir coupe olarak başlamışken, sonrasında aileye sedan, station ve cabrio üyeler de eklenmişti. Markanın en başarılı modeli olan orta sınıf temsilcisi, bundan sonra yeni bir yol ayrımında ve aileden iki üye birden eksilirke

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.