otohaber_logo
post
ARABA
2013’ün En Güvenli Otomobili Bir Çinli

Çin-İsrail ortaklığında üretilen Qoros markasının ilk modeli olan Qoros 3 Seden, Euro NCAP’ten ilk 5 yıldız alan Çinli marka olmanın yanında , bir de 2013’ün en güvenli otomobili seçildi.

post
ARABA
Çinlilerin İlk 5 Yıldızı

Euro NCAP güvenlik testine katılan Kia Carens ve Qoros 3 Sedan, bu zorlu sınavdan 5 yıldız elde ettiler. Özellikle Qoros 3 Sedan, Çin’e Euro NCAP’ten 5 yıldız kazandıran ilk model oldu.

post
ARABA
5 Yıldız Almak Zorlaştı

Frankfurt Otomobil Fuarı yeni modellerin tanıtımına ev sahipliği yaparken Euro NCAP ise 5 modelin güvenlik testi sonuçlarını açıkladı. Bu araçlardan 3 tanesi 5 yıldız, ikisi ise 4 yıldız elde ettiler.

post
ARABA
FIA'dan Yeni Güvenlik Önlemleri

FIA, Almanya GP'de yaşanan ve oldukça ucuz atlatılan kazanın hemen ardından, güvenlik kurallarında bazı değişikliğe gitti ve yeni pit alanı kurallarını açıkladı.

post
ARABA
Gizli Tehlike

Araçlarda lastikle aks, rot başı veya diğer parçaları porya aracılığıyla birbirine bağlayan jantlar, aracı park ederken kaldırıma çarpma veya bozuk yollarda alınan darbelerin etkisiyle eğilebilir. Sürücü, bu eğikliğin farkında bile olmayabilir, oysa güven

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.