Anasayfa | Haberler | Kampanya | Peugeot'dan şubat kampanyası
Anket: Hız sınırı
Trafikte hız sınırının 110 km/s'ye çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Peugeot'dan şubat kampanyası

Yazı ebatı: Decrease font Enlarge font
image

Peugeot, 2010 yılının ilk kampanyasını başlattı. Peugeot, şubat ayında sunduğu indirim oranları ile iki yıla varan yakıt masrafı kadar destek sunuyor.






2010 yılına yeni marka projesini lanse ederek başlayan Peugeot, yılın ilk fırsatını da çarpıcı kampanya şartları ile sunuyor. Şubat ayında Peugeot modellerinde 5 bin 900 TL’ye varan fiyat avantajının yanı sıra bazı Peugeot modellerinde 12 ay  “0” faiz olanağı sunuluyor. Peugeot modellerinde sunulan fiyat avantajının tutarı 2 yıla varan yakıt masrafı desteğine denk geliyor.

Peugeot 407 modelinde peşin indirimi ile birlikte 20 bin TL krediye 12 ay “0” faiz oranı uygulanıyor. 206+ dizel ve benzinli modellerimizde peşin indirimlerle birlikte 10 bin TL’ye için 12 ay "0" faizli finans imkanı sunuluyor. 206 Sedan modeli ile de peşin indirimi veya 17 bin TL’ye 12 ay “0” faiz oranı uygulanıyor.

CO2 emisyonu 130 gr/km’ye eşit veya daha düşük olan, aynı zamanda %95 oranında geri dönüşüme uygun ve sadece ISO 14001 onaylı bir fabrikada üretilmiş olan Blue Lion standartına uygun tüm modellerinde Peugeot, çevre duyarlılığına destek olmak üzere 2009 yılında sürdürdüğü kampanyayı daha da ileriye taşıyor ve 2010 yılında 2.000 TL ek fiyat avantajı sunuyor.

Yorum beslemesine abone olun Yorumlar (0 gönderilen):

toplam: | gösteriliyor:

Yorum gönder comment

Lütfen resimde gördüğünüz kodu girin:

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Turkuvaz Motor Presse veya otohaber.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.



  • email Arkadaşına gönder
  • print Sayfayı yazdır
  • Plain text Düz metin
1.00