otohaber_logo
Haberler
En küçük Peugeot yeni makyajıyla geldi
Şehir hayatında sunduğu pratik kullanım özellikleri, ekonomik motorları ve sevimli tasarımıyla beğeni toplayan Peugeot 107 makyajlanan versiyonuyla 23.090 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
En küçük Peugeot yeni makyajıyla geldi


Çevreci otomobiller konusunda ciddi bir atılım yapan Peugeot, düşük yakıt tüketimi, ve ekonomik motorlarıyla dikkat çeken 107'yi makyajladı ve Blue Lion avantajıyla satışa sundu. Eskisine oranla daha güçlü bir yüze kavuşturulan bu "en küçük aslan" 5 kapılı karoserle satılıyor. Mandalina turuncusu ve Elektrik mavisi adını taşıyan yeni renkleriyle farklı zevklere cevap vermeyi amaçlayan 107'nin en dikkat çeken özelliği manuel ve 2-Tronic otomatik şanzıman seçeneklerinin her ikisinde de ekonomik bir kullanımı vaat etmesi. Manuel şanzımanla 3.9 lt/100 km'lik ortalama yakıt tüketimi sunan 107'nin otomatik şanzımanlı versiyonda yakıt tüketimi 4.1 lt/100 km ortalamasında kalıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.