otohaber_logo
Haberler
Yeni Aveo'nun ilk ipuçları
Küçük sınıfta başarıyı sportif bir tasarımla arayan Chevrolet, Detroit Otomobil Fuarı’nda sergilenen Aveo RS Concept’te 140 HP’lik turbo benzinli motora yer veriyor.
Yeni Aveo'nun ilk ipuçları


Ekonomik satış fiyatı ve çekici tasarımıyla küçük sınıfın farklı üyeleri arasında yer alan Chevrolet Aveo, 2010 Detroit Otomobil Fuarı'nda sergilenen RS Concept versiyonuyla gelecek neslin ipuçlarını sundu. Agresif tasarımlı farları ve büyük hava girişli yüzüyle sportif bakışlara sahip olan konseptte, geriye doğru alçalan tavan ve bumerang formlu C sütunu özgün detaylar olarak göze çarpıyorlar. Yeni geliştirilen 1.4 lt 140 HP gücündeki turbo benzinli motorla donatılan Aveo RS Concept, gücünü ön tekerleklere 6 ileri manuel şanzıman üzerinden aktarıyor. Performans değerleri hakkında bir açıklamanın yapılmadığı aracın iç mekanında da sportif ve özgün bir tasarım dikkat çekiyor. Konsepte özel deriyle kaplanan ve bu yönüyle çok kaliteli görünen kokpitte, motosikletleri hatırlatan gösterge tablosu ön plana çıkıyor. Markanın kompakt modeli Cruze'u hatırlatan eğimli ön konsol dinamik görünürken, kokpit tasarımı abartılı deri kaplamalar dışında seri üretime hazır görünüyor. 2011 başında satışa sunulması beklenen araç, Amerika'da üretilecek.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.