otohaber_logo
Haberler
Mazda'dan yeni aile otomobili: Mazda5
Cenevre’de tanıtılacak olan yeni Mazda 5, sürgülü arka kapıları ve 7 kişilik iç mekanıyla, geniş aileleri, dinamik tasarımla da sportif babaları hedefliyor.
Mazda'dan yeni aile otomobili: Mazda5







Tamamen yenilenen Mazda 5'in fotoğrafları, Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapılacak olan dünya tanıtımından önce gösterildi. Sınıfı için oldukça dinamik bir tasarım sunan yeni Mazda5, selefinde olduğu gibi sürgülü arka kapılarıyla dikkat çekiyor. Japon üreticinin Nagare adını verdiği akışkan çizgilerle şekillenen yeni 5, gerek yüzü gerekse de kokpit tasarımıyla kompakt kardeşi Mazda3'ten esintiler taşıyor. Karakuri mekanizması sayesinde, arka koltuk sıralarında pratik bir değişkenlik vadeden yeni Mazda5'te ilk açıklamalara göre 1.8 lt ve 2.0 lt benzinli motorlar teyit edilirken, dizel motor seçenekleri ve aracın kapsamlı teknik detayları Cenevre Otomobil Fuarı ile birlikte gün ışığına çıkacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.