otohaber_logo
Haberler
Yeni BMW X5 haziranda Türkiye'de
BMW’nin kısa bir süre önce makyajlı hali tanıtılan lüks SUV’u X5, haziran ayında ithal edilecekken, makyajla birlikte M Spor Paketi de Borusan Otomotiv Showroomlarını süsleyecek.
Yeni BMW X5 haziranda Türkiye'de





BMW'nin ilk SUV modeli olan X5, yapılan makyajla birlikte dış tasarımında yeni detaylarla birlikte daha ekonomik motorlara ve 8 kademeli yeni bir otomatik şanzımana kavuştu. Makyajlı yüzü ve yeni teknolojileriyle haziran ayında Türkiye'de satışa sunulacak olan aracın ithalatına başlanacak olan M Spor Paketi, görünümündeki detaylarla ailenin en güçlüsü olan X5 M'den izler sunacak. Standart 19, opsiyonel 20 inçlik olan sportif jantlar, X5 50i'yi hatırlatan trapezoid egzoz çıkışları ve özel tampon-marşpiyel kombinasyonu M Spor Paketinin dış tasarım unsurlarıyken, iç mekanda özel M spor koltuklar, M direksiyon simidi ve M ayak dayama bölümü farklılık yaratıyor. Görsel detayların yanında park mesafe kontrol sistemi ve kör nokta uyarı sistemi de X5 M Spor Paketin teknolojik donanımları arasında yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.