otohaber_logo
Haberler
Hyundai ix35 Türkiye'de
Koreli üreticinin geliştirdiği en yeni model olan kompakt SUV’u ix35, Avrupa ile eşzamanlı olarak 2.0 lt’lik dizel motoruyla 81.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de de satışa sunuldu.
Hyundai ix35 Türkiye'de


Son dönemde neredeyse bütün otomobil üreticilerinin prestij ve para kazanmak için kıyasıya mücadele ettiği kompakt SUV sınıfında uzun yıllar Tucson ile rekabet eden Hyundai, yeni modeli ix35'te son dönem dinamik tasarım felsefesini cesurca kullanmış. 2.0 lt'lik 184 HP gücündeki dizel motorla ithal edilen ix35'te 6 kademeli otomatik şanzıman görev yaparken, aracın başlangıç fiyatı 81.000 TL olarak belirlenmiş. Hyundai'nin Almanya'daki tasarım merkezinde Avrupalı tüketicilerin beklentileri ön planda tutularak şekillenen ix35 keskin geçişli karoser çizgileriyle dikkat çekerken, selefi Tucson'un rustik ve kaba tasarımının yanında eğimli tavanının da etkisiyle coupe'leri hatırlatan bir görünüm sunuyor. İç mekanda da modern çizgiler kullanılırken, kokpit sürücü odaklı tasarlanmış. ix35'te görev yapan 184 HP'lik dizel, aracı 195 km/s'lik maksimum hıza ulaştırırken, 0-100 km/s hızlanması da 10.1 saniye sürüyor. Style ve Style Plus olmak üzer iki donanım paketiyle satışa sunulan ix35'in baz donanımında ön, yan ve perde havayastıkları, ABS, ESP, yokuş kalkış ve eğim iniş destek sistemleri, deri-kumaş kombinasyonlu koltuk döşemeleri, çift bölgeli otomatik klima, cruise control gibi konfor ve güvenlik donanımları standart olarak sunulurken, Style Plus paketinde ek olarak deri koltuklar, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, açılabilir panoramik cam tavan ve 18 inçlik alaşım jantlar standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.