otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Bravo geldi
Fiat’ın kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Fiat Bravo’nun makyajlı versiyonu, 33.500 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslimi satış fiyatıyla Fiat showroomlarında yerini aldı.
Makyajlı Bravo geldi

Fiat tarihinde uçak geliştirme prosesi kullanılarak üretilen ilk model unvanına sahip Fiat Bravo'nun makyajlanan versiyonu, 33.500 TL'den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla Türkiye'de de satışa sunuldu. Fiat Bravo, artık Active Plus, Dynamic Plus ve Sports Style adı verilen 3 yeni ekipman seviyesiyle tercih edilebiliyor. Makyajlı Fiat Bravo'nun Active Plus adı verilen baz donanım versiyonunda EBD destekli ABS, ön havayastıkları, ön yan havayastıkları, klima, Radyo-CD-MP3 Çalar, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, krom kapı içi kollar gibi donanımlar yer alıyor. Bununla birlikte üst donanım seçeneklerinde diz havayastığını da içeren 7 havayastığı, otomatik klima, viraj içini aydınlatan ön sis farları, Blue&Me sistemi, arka park sensörü, xenon farlar, cruise control, yağmur sensörü, alaşım jant ve Skydome cam tavan gibi donanımlar standart veya isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. 1.4 lt 95 HP, 1.4 lt 120 HP benzinli ve 1.6 lt 105 HP ile 1.6 lt 120 HP dizel motor seçenekleri ile satın alınabilen Bravo'da, 1.4 lt 120 HP T-Jet ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçeneklerinde ise Dualogic otomatik şanzıman isteğe opsiyonel olarak sunuluyor. Dualogic şanzımanlı tüm Fiat Bravo'larda ESP, MSR, HBA ve Hillholder gibi sistemler ise standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.