otohaber_logo
Haberler
Cilalı Mazda6 Türkiye'de
Makyajlı yüzüyle artık daha dinamik görünen Mazda6, güçlenen motoruyla artan performansına karşılık daha düşük tüketim değerleri vadediyor.
Cilalı Mazda6 Türkiye'de


Orta sınıfta tasarımı ve sürüş özellikleriyle en sportif modellerden biri olan Mazda6, ikinci neslinin makyajlı versiyonuyla Türkiye'de satışa sunuldu. Makyajla birlikte yenilenen ön ızgara ve tamponlarla birlikte artık daha dinamik bir yüz taşıyan aracın iç mekanında da gösterge tablosu ve birkaç kumanda elemanı dışında herhangi bir değişiklik gözlemlenmiyor. Makyaj öncesinde olduğu gibi 2.0 lt'lik benzinli güç ünitesiyle ithal edilen Mazda6'nın motor gücü 8 HP artarak 155 HP'ye ulaşmış. Eskisinden farklı olarak artık manuel şanzıman seçeneği sunmayan ve sadece 5 kademeli otomatik şanzımanla satılan araçta donanım paketi de artık sadece Sport. ABS, ESP, ön-yan ve perde havayastıkları, kör nokta uyarı sistemi, alarm, 18 inçlik alaşım jantlar, adaptif çift xenon farlar, LED stoplar, spor görünüm paketi, ön ve arkapark sensörleri, açılabilir cam tavan, cruise control, çift bölgeli otomatik klima, elektrikli ön koltuklar, deri döşeme, Bose müzik sistemi ve bluetooth bağlantısı gibi konfor ve güvenlik donanımlarını içeren Sport paketinde metalik boya için ise 800 TL fark ödemek gerekiyor. 155 HP gücündeki yeni benzinli motoruyla 208 km/s maksimum hıza ulaşan makyajlı Mazda6'nın ortalama yakıt tüketimi ise 7.6 lt/100 km.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.