otohaber_logo
Haberler
Volkswagen Caddy makyajlandı
Türkiye’de yüksek satış fiyatına rağmen hafif ticari araç pazarının en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Volkswagen Caddy, önemli iyileştirmelerin yapıldığı yeni versiyonuyla yıl sonunda Türkiye topraklarında olacak.
Volkswagen Caddy makyajlandı



Geçtiğimiz yılın sonunda yenilenen Volkswagen Transporter ve Caravelle'den sonra tüm gözler, Alman üreticinin hafif ticari sınıfında ailelerin tercih ettiği modeli olan Caddy'ye çevrilmişti. MPV kardeşi Touran'ın da nisan ayında yeni yüzüyle tanıtılması heyecanı en üst seviyeye getirmişti. Takvimler temmuz ayının son günlerini gösterirken sıra nihayet Caddy'ye geldi. Volkswagen'in Golf ile başlayan yeni tasarım felsefesine paralel bir yüz taşıyanCaddy'nin baz donanım seviyesinde siyah plastik olan ön ızgara,üst donanım seviyelerinde krom görünümüne sahip. Arka tasarımda en belirgin yeniliği deseni değişen stoplar oluştururken, iç mekanda temel kokpit yerleşimi korunmuş. Buna karşılık gösterge tablosundan direksiyona, müzik sisteminden klima kumandalarına kadar pek çok noktada Golf 'ten tanıdığımız parçaların kullanılması binek araç algısını ve kalite hissini olumlu etkileyecek. Yeni yüzüyle birlikte daha kullanışlı bir iç mekana sahip olduğu iddia edilen Caddy'de artık arka koltuklar tamamen sökülebiliyor. Caddy'deki görsel değişim "yepyeni" algısı yaratmakla ilgili süpheler oluştursa da, motor seçenekleri tamamen yeni. Tamamı turbo beslemeli olan motor seçeneklerinden ikisi 1.2 lt (86 HP ve 105 HP) benzinli iken, common rail enjeksiyonlu yeni 4 dizelde güç 75 HP ile 140 HP arasında değişirken, 4 tekerlekten çekiş sistemi ve DSG otomatik şanzıman seçenekleri Caddy'nin sınıfında tek olmasını sağlayan detaylar olarak yeni modelde de korunuyorlar. Eylül sonunda Almanya'da, yıl sonunda da Türkiye'de satışa sunulacak olan yeni Caddy, ayrıca 7 kişilik bir versiyona da sahip olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.