otohaber_logo
Haberler
BMW X3'ü tamamen yeniledi
BMW’nin X modelleri arasında en çok satılan model olmasına rağmen, tasarımı ve iç mekanıyla eleştiri almaktan kurtulamayan X3, 2010 Paris Otomobil Fuarı’nda sahne alacak ikinci neslinde her şeyi unutturmayı amaçlıyor.
BMW X3'ü tamamen yeniledi



Yürüyen aksamı tamamen yenilenen ve boyutları büyüyen X3, ağabeyi X5'e yaklaşan boyutları ve görünümüyle çok daha heybetli bir görünüm kazandı. mümkün. Boyutları büyüyen yeni X3'te ilk etapta 2.0 lt 184 HP dizel ve 3.0 lt 306 HP turbo benzinli motor seçenekleri sunulacak. 6 ileri manuel şanzıman dizel versiyonda standartken, benzinli versiyonda standart olan 8 kademeli otomatik şanzıman dizelde opsiyonel. Bununla birlikte şimdiye kadar sadece manuel şanzımanlı BMW'lerde sunulan start-stop sistemi de ilk yeni X3'te otomatik şanzımanla kombine ediliyor. Kasım ayında Türkiye'de de satışa sunulacak olan aracın ülkemizdeki satış fiyatları henüz açıklanmadı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.