otohaber_logo
Haberler
Chevrolet'den yeni MPV
Chevrolet'nin bundan iki yıl önceki Paris Otomobil Fuarı'nda konsept yüzüyle tanıttığı ve pek çok fuarda da sergilediği MPV'si üretim yüzünü de Paris'te gösterecek.
Chevrolet'den yeni MPV
Paris'te dünya prömiyeri gerçekleştirilecek olan kompakt MPV Orlando'da Chevrolet'nin dünya genelindeki genişleme politikasının kilit modellerinden biri. Bundan iki yıl önce ilk kez yine Paris Otomobil Fuarı'nda sergilenen konsept versiyona yakın bir tasarıma sahip olan seri üretim versiyonda tipik MPV tarzı yüksek yapı yerine daha çok crossoverları hatırlatan bir tasarım anlayışı benimsenmiş. 7 kişilik bir iç mekana sahip. Chevrolet'nin önümüzdeki 15 ay içerisinde tanıtacağı 7 yeniliğin ilk adımını oluşturan ve kilit bir model rolündeki Orlando'da Cruze'da da karşımıza çıkan çift bölgeli kokpiti hatırlatan bir yapı benimseniyor. Üç koltuk sırası önden arkaya doğru yükselen bir yapıya sahipken, bu sayede her koltuk sırasında görüş açısının arttırılması amaçlanmış. 1.8 lt 141 HP benzinli ile 2.0 lt 131 HP ve 163 HP dizel motor seçenekleriyle üretilecek olan Orlando'nun Avrupa'daki satışı 2011'in ilk çeyreğinde gerçekleşecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.