otohaber_logo
Haberler
Opel Meriva Türkiye'de
Opel’in küçük sınıf MPV temsilcisi Meriva, tamamen yenilenmesinin ardından 9 farklı versiyon ile 38.905 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satılmaya başlandı.
Opel Meriva Türkiye'de
Opel'in küçük MPV sınıfının gelişmesinde çok etkin rolü olan Meriva modeli, tamamen yenilendikten sonra selefinden çok daha farklı özellikleri bünyesinde barındırıyor. Meriva'nın sınıfının belki de en çekici tasarımlardan birine sahip olmasının haricinde kapılarında kullanılan teknik yeni bir akımı başlatabilir. Tersine doğru açılan kapılara sahip olan yeni Meriva, hareket ettiği andan itibaren bu kapıların açılmasına kesinlikle izin vermiyor. İlk aşamada 4 farklı motor seçeneğine sahip olan yeni Meriva'da otomatik şanzıman alternatifi sadece 1.7 lt'lik CDTi ünitede yer alıyor. 100 HP'lik dizel otomatik bu versiyonun fiyatları 55.933 TL'den başlıyor. Eğer manuel şanzıman ile idare ederim diyenlerdenseniz, 38.905 TL'ye 100 HP'lik benzinli 1.4 lt'lik motora sahip Meriva'ya sahip olabiliyorsunuz. 120 HP'lik turbo beslemeli versiyon için istenen fiyat ise 41.155 TL. Serinin en ekonomik versiyonu olan 1.3 DTE ecoFLEX ise 95 HP'lik motora sahip ve satış fiyatları 45.655 TL'den başlıyor. Enjoy ve Cosmo donanım paketleriyle ithal edilen yeni Meriva modellerinde kapsamlı güvenlik donanımları dikkat çekerken, aracın 400 litrelik değişken bagaj hacmini 1500 litreye kadar genişletebiliyorsunuz.

Opel Meriva fotoğrafları için resme tıklayın!


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.