otohaber_logo
Haberler
Doblo ve Fiorino'da yeni versiyonlar
Türkiye pazarında en çok rağbet gören hafif ticari modeller arasında yer alan Fiat Doblo ve Fiat Fiorino, eklenen yeni versiyonlarıyla daha fazla konfor ve performans vadediyorlar.
Doblo ve Fiorino'da yeni versiyonlar
Fiat Ticari Araçlar'ın satışa yeni sunduğu hafif ticarilerden Fiorino'ya eklenen 1.3 lt'lik yeni dizel motor 95 HP gücünde. 1500 d/d'de 200 Nm maksimum tork üreten yeni motor seçeneği Fiorino'yu 170 km/s maksimum hıza ulaştırırken, ortalama tüketim değeri 4.3 lt/100 km. 32.880 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Fiorino 1.3 Multijet 95 HP daha fazla performans isteyenlere hitap ederken, Fiat Ticari Araçlar cephesinden gelen ikinci yenilik Doblo'da. Yılın Hafif Ticari Aracı ödülünü alan yeni Fiat Doblo'da seçenekler arasına eklenen otomatik şanzımanlı Doblo Comfortmatic versiyonunda 1.6 lt 90 HP dizel motor görev yapıyor. 158 km/s maksimum hıza ulaşan otomatik şanzımanlı Doblo'nun ortalama yakıt tüketimi 5.0 lt/100 km. Start-Stop sisteminin standart olarak sunulduğu Doblo Comfortmatic'in başlangıç fiyatı 36.340 TL iken binek araç ruhsatına sahip Panorama versiyonunun başlangıç fiyatı 45.170 TL.

Yeni Fiat Doblo fotoğrafları için tıklayın!

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.