otohaber_logo
Haberler
Partner Tepee'ye cam tavan
Yakın zamanda ürün gamına dahil olan Grip Control’e sahip Outdoor versiyonundan sonra, Partner Tepee'ye Premium Zenith Pack 1.6 HDi 110 HP donanım paketi eklendi.
Partner Tepee'ye cam tavan
Zenith tavan, araca dışarıdan bakıldığında gözlere hitap ederken, içeride sunduğu ferah ve aydınlık ortam, havalandırma kanalları ve araç içi parfüm sistemi ile yolcuların keyifli ve rahat seyahat etmelerine hizmet ediyor.
Partner Tepee Premium Zenith Pack de sürücü üzeri tavan eşya rafı, tavan orta konsol eşya gözü, tavan orta konsol eşya rafı ve yük bölümünde tavana entegre 2 kapaklı 60 litrelik eşya saklama bölümü bulunuyor.
Arka koltukların üzerindeki havalandırmalar, iç ortamı kişiselleştirmeye yarayan araç içi parfüm sistemi ile donatılmış. Tavan barları, özel sabitleme sistemi ile hem uzunlamasına hem de yanlamasına kullanılabiliyor.
Partner Tepee Premium Zenith Pack'de, Premium Pack 110 HP versiyonuna ek olarak; 4 parça camdan oluşan Zenith tavan, tavan konsolunda eşya saklama gözleri, araç içi parfüm sistemi ve havalandırma kanalları, yük bölümünde tavana entegre eşya saklama kutusu, uzunlamasına veya yanlamasına takılabilen tavan barları, park yardım sistemi, elektrikli katlanır yan aynalar ve 16" Arenal tipi alaşım jantlar standart olarak sunuluyor. Partner Tepee Premium Zenith Pack'in kampanyalı satış fiyatı ise 37.950 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.