otohaber_logo
Haberler
Fiat'tan Facebook Üyelerine Özel Pop Art Çalışması
Fiat'ın Facebook sayfasının 100 bin üye sayısını geçmesi nedeniyle hazırlanan ve aralarında Andy Warhol stili Pop Art çalışmalarında bulunduğu duvarkağıtları, www.facebook.com/fiat sayfasından indirilebiliniyor.
Fiat'tan Facebook Üyelerine Özel Pop Art Çalışması
Fiat markasının Facebook'ta yer alan global sayfası, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 100 bin kullanıcıya ulaştı. Facebook üzerinde Türkiye'den Kanada'ya kadar birçok ülke bazında lokal marka sayfasına da sahip olan Fiat'ın global Facebook sayfası, Hindistan'dan ABD'ye kadar birçok ülkeden Fiat fanatiğini biraraya getiriyor. Fiat'ın global Facebook sayfasının 100 bin kullanıcı sayısını geçmesiyle nedeniyle hazırlanan ve aralarında Andy Warhol stili Pop Art çalışmalarında bulunduğu çok sayıda duvarkağıdı, ziyaretçiler tarafından www.facebook.com/fiat sayfasından indirilebiliniyor.

Fiat'ın dijital 2011 takvimi kapsamında www.fiat2011takvimi.com sitesini ziyaret eden kullanıcılar, Fiat 500C'den Fiat Bravo'ya kadar farklı Fiat modellerinin yanında kendileri için poz veren güzel mankenleri fotoğraflayarak, kişisel 2011 takvimlerini oluşturabiliyorlar. Bununla birlikte facebook ve twitter gibi sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarıyla da paylaşma imkanı bulabiliyorlar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.