otohaber_logo
Haberler
2011 Kia Rio
Ekonomik satış fiyatıyla küçük sınıfın ilgi gören modelleri arasında yer alan Kia Rio, 2011 yılı için hazırlanan yeni neslinde çirkin ördek yavrusundan bir kuğuya dönüşmüş.
2011 Kia Rio
Küçük sınıfta Rio modeli ile mücadele eden Kia, yeni sportif tasarım felsefesinin bu sınıf için de geçerli olduğunu, aracın Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan yeni nesliyle gösteriyor. 3 ve 5 kapılı versiyonlara sahip olacak olan araç, güçlü ve kaslarıyla dikkat çekiyor. Ön bölümde büyük hava girişleri ve farlar, kubbe yapıle tavan ve ön kapıdan başlayarak yükselen kat izi yeni nesli eskisinin yanında bir tasarım harikası haline getirirken, 55 mm uzayıp 25 mm genişleyen yeni Rio, dingil mesafesinde de 70 mm gibi çok ciddi bir artışa sahip. Versiyonuna göre 292 ile 390 litre arasında değişen bagaj hacmi sınıfı için başarılıyken, bagaj kapağını süsleyen iki parçalı yatay stoplar ve eğimli arka cam sportif görünüyor. 1.1 lt 70 HP'lik yeni dizel motor seçeneğinde 85 g/km'lik emisyon değerine sahip olan yeni Rio'da 2012 yılında ayrıca 1.2 lt'lik benzinli turbo motor da görev yapmaya başlayacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.