otohaber_logo
Haberler
Chevrolet Camaro ZL1
Altmışlı yıllardan başlayarak seksenlere kadar devam eden muscle car akımının en önemli temsilcilerinden Camaro, 2011 yılını en güçlü versiyonu ZL1 ile karşılıyor.
Chevrolet Camaro ZL1
Amerikan spor otomobil tarihinin en önemli modelleri arasında yer alan Chevrolet Camaro, Chicago Otomobil Fuarı'nda tanıtılan ZL1 versiyonuyla yeni bir top modele sahip oldu. Chevrolet'nin 60'lı yılların sonunda ürettiği alüminyum yarış motoruna atıfta bulunan ZL1 kısaltması, aynı zamanda yeni Camaro'da 6.2 lt'lik kompresörlü V8'den elde edilen 550 HP'yi de simgeliyor. 745 Nm'lik maksimum tork değerine sahip olan Chevrolet Camaro ZL1, çift debriyajlı 6 ileri manuel şanzımana sahipken, arka tekerleklere iletilen gücün araca nasıl bir performans kazandırdığı şimdilik belli değil. Artan gücü karşılamak için özel bir süspansiyon sistemine ve Brembo tarafından üretilen frenlere sahip olan Camaro ZL1, karoserinde özel tamponları ve jantlarıyla da standart modellerden ayrılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.