otohaber_logo
Haberler
Hyundai Genesis Güçlenip Makyajlandı+GALERİ
Koreli üretici Hyundai'nin Amerika pazarı öncelikli geliştirdiği lüks sedan modeli Genesis, 2011 yılı için makyajlanıp R-Spec adlı bir versiyona kavuştu.
Hyundai Genesis Güçlenip Makyajlandı+GALERİ
Hyundai'ye sınıf atlatan modellerin başında gelen lüks sedan Genesis, üretiminin üçüncü yılında küçük bir makyaj geçirdi. Yapılan makyaj kendini tamponlarda, egzoz çıkışlarında gösterirken, LED gündüz farları ve deseni değişen stoplar da araçtaki yenilikler arasında yer alıyor. 290 HP gücündeki 3.8 lt'lik V6 artık 290 HP yerine 333 HP güç üretiyor. 2011 yılı için yapılan makyajla birlikte Genesis ailesi aynı zamanda R-Spec adında yeni bir performans versiyonuna da kavuştu. 5.0 lt'lik direkt enjeksiyonlu V8'in görev yaptığı Genesis R-Spec 429 HP gücündeyken, araçta 8 kademeli yeni bir otomatik şanzıman görev yapıyor. Hyundai'nin en güçlü seri üretim modeli olan Genesis R-Spec, siyah zeminli farları ve 19 inçlik özel alaşım jantlarıyla kendini belli ederken, araçta sadece üç renk seçeneği mevcut.


Hyundai Genesis fotoğrafları için tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.