otohaber_logo
Haberler
Renault Capture İle Nissan Juke'a Rakip Mi Oluyor?
Küçük ve kompakt crossover sınıfındaki yükselişe kayıtsız kalmak istemeyen Renault, Capture ile Cenevre'de nabız yokluyor.
Renault Capture İle Nissan Juke'a Rakip Mi Oluyor?
Bir yaşam döngüsü görünümünde olarak tanımladığı yeni tasarım felsefesini yeni konseptlerle yansıtan Renault, 2010 Paris Otomobil Fuarı'ndaki DeZir konseptinden sonra, şimdi de Captur ile değişimi sürdürüyor. Farklı sınıfları bir araya getiren gerçek bir crossover olarak tanımlanabilecek olan Captur'un yüzünde en büyük dikkati, bundan sonraki yeni Renault'larda karşımıza çıkacak olan ön ızgara çekiyor. Şişkin çamurluklar ve eliptik hatların hakimiyetindeki karoser, çıkartılabilir metal tavan ve kanat kapılarla da dikkat çekerken, fütüristik iç mekanın yanında aslında en heyecan verici şey motor. Markanın çift turbo beslemeli ilk 4 silindirli motoru olan 1.6 lt'lik dCi dizel 160 HP güç ve 380 Nm'lik tork değerleriyle bu kategoriye yeni standartlar getirmeye adayken, ünite kısa bir süre sonra değişik güç kademeleriyle Renault modellerinde görev yapacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.