otohaber_logo
Haberler
SsangYong Actyon Sports Yenileniyor
Pick-Up sınıfının en özgün tasarımlıları arasında yer alan SsangYong Actyon Sports, yeni neslinin ön sunumunu SUT1 konseptiyle yapıyor.
SsangYong Actyon Sports Yenileniyor

Cenevre'de 5 metre sınırındaki SUT 1 konseptini sergileyecek olan SsangYong, markanın güncel Pick-Up modeli Actyon Sport'un yeni neslinin ön sunumu olma özelliğini taşıyor. Actyon Sport gibi radikal sayılabilecek bir tasarım sunan Koreli Pick-Up, yeni geliştirilen 2.0 lt'lik 155 HP gücünde bir dizel motora sahip. 360 Nm'lik maksimum tork değeri sunan motor, standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla birlikte gelirken, opsiyonel olarak 6 kademeli otomatik şanzıman da bulunacak. Arkadan itiş ve 4 tekerlekten çekişli versiyonlara sahip olacak olan yeni Pick-Up, 2012 başında satışa sunulacak. Sert ve köşeli hatlarıyla dikkat çeken SUT 1 konseptinde özellikle C sütunu radikal bir görünüme sahip.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.