otohaber_logo
Haberler
2011 Opel Corsa Geldi
Küçük sınıfın sözü geçen modelleri arasında yer alan Opel Corsa, dördüncü neslinin makyajlı versiyonuyla 29.978 TL’den başlayan fiyatlara Türkiye’de satışa sunuldu.
2011 Opel Corsa Geldi


Son iki yılda tasarım felsefesini köklü bir biçimde değiştiren Opel, bu değişimden önce tasarlanan modellerinden biri olan Opel Corsa'nın yeni tasarım felsefesine adapte edilen makyajlı versiyonunu, iki farklı karoser seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sundu. 1.2 lt 85 HP, 1.4 lt 100 HP ve 1.6 lt 192 HP benzinli ile 1.3 lt 75 HP ve 1.3 lt 95 HP dizel motor seçenekleriyle ithal edilen Corsa'da, otomatik şanzıman sadece 1.2 lt ve 1.4 lt'lik benzinli motorlarla birlikte tercih edilebiliyor.
Yapılan makyajla daha dinamik ve prestijli bir yüze kavuşan Corsa'nın iç mekanında ise bazı kumanda elemanlarında küçük değişiklikler yapılmış. Makyajın en büyük etkilerinden birisi de seçenekler arasına yeni eklenen 95 HP gücündeki 1.3 lt'lik DTE dizel motorda sunulan Start-Stop sistemi. 29.978 TL'lik başlangıç fiyatına sahip olan Corsa'da, bu miktarın karşılığında ABS, sürücü ve yolcu havayastığı, Radyo-CD Çalar, elektrikli ön camlar, klima, elektrikli yan aynalar ve uzaktan kumandalı merkezi kilit standart olarak sunuluyor.

2011 makyajlı Opel Corsa fotoğrafları için tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.