otohaber_logo
Haberler
En Güçlü Jaguar XJ Geldi!
Klasik tasarımını bir yana bırakarak artık radikal ve sportif bir görünümü tercih eden Jaguar'ın amiral gemisi XJ, 5.0 lt kompresörlü motor seçeneğiyle Türkiye'de
En Güçlü Jaguar XJ Geldi!

İngilizlerin lüks markası Jaguar'ın en lüks ve büyük modeli olan XJ, 2011 yılı ile birlikte Türkiye'de artık 5.0 lt kompresörlü Supersport versiyonuyla da satılıyor. Markanın uzun yıllar ana tasarımı korunarak üretilen XJ Serisi'nin radikal tasarımlı son neslinde görev yapan 5.0 lt'lik kompresörlü V8, 510 HP güç üretirken, 1892 kg ağırlığındaki lüks İngiliz'e 4.9 saniyelik 0-100 km/s hızlanması kazandırıyor. 238.000 Euro'luk başlangıç fiyatına sahip olan Jaguar XJ 5.0 Supercharged Supersport'ta TV, navigasyon sistemi, sesli komut sistemi, 20 inçlik alaşım jantlar, 1200 W gücünde Bowers&Wilkins müzik sistemi, çift xenon adaptif farlar, elektrikli bagaj kapağı, 8 inçlik dokunmatik ekran, 4 belgeli otomatik klima, masaj özellikli elektrikli koltuklar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.