otohaber_logo
Haberler
Hyundai i40 İle Hedef Büyütüyor
Hyundai'nin Almanya, Rüsselsheim'da geliştirilen yeni orta sınıf modeli i40, tasarımı ve donanım özellikleriyle markanın yükselme hedefinde önemli bir yer tutacak.
Hyundai i40 İle Hedef Büyütüyor
Hyundai i40, markanın yeni sloganı "New Thinking. New Possibilities" ile eş zamanlı olarak Cenevre'de ilk kez görücüye çıktı. Hyundai'deki değişim rüzgarının ilk ipuçlarını veren i40, markanın ulaşılabilir lüks otomobil anlayışı çerçevesinde, "Modern Premium" konseptinin yüzü olacak. Hyundai i40, markanın Avrupa Pazarı için özel olarak hazırlamış olduğu ilk D Segmenti; yani orta sınıf otomobili. Otomobilin motor seçenekleri, teknolojisi ve donanım seviyesi tamamen Avrupa Pazarı'na uygun olarak geliştirildi. Cenevre'de ilk olarak station versiyonu sergilenen otomobilin sedan versiyonu ise yılın son çeyreğine doğru satışa çıkacak.

Yepyeni Hyundai i40 Galerisi İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.