otohaber_logo
Haberler
İki Yeni Polo
Performans için 180 HP, ulaşılabilirlik içinse 70 HP. VW Polo’nun satışa sunulan iki yeni versiyonu farklı dünyalara hitap ederek modelin hitap ettiği çevreyi genişletiyor.
İki Yeni Polo

Küçük sınıfın köklü ve iddialı modelleri arasında başı çeken Volkswagen Polo, satışa sunulan iki yeni versiyonuyla yeni bir baz ve üst versiyona kavuştu. Satışa sunulan modellerden ilki olan Polo 1.2'de 70 HP gücünde 3 silindirli benzinli bir motor görev yapıyor. 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen motorun ortalama yakıt tüketimi 5.5 lt/100 km iken, maksimum hızı ise 165 km/s. 29.200 TL'lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulan Polo 1.2, Trendline donanım seviyesiyle tercih edilebilirken, bu donanımda ABS, sürücü ve yolcu havayastıkları, klima, elektrikli ön camlar ve yan aynalar standart olarak sunuluyor. Polo cephesinden gelen ikinci yenilik daha çok sportif sürücüleri etkilemeye aday. 180 HP gücünde, 1.4 lt çift aşırı beslemeli benzinli motorla donatılan Polo GTI, 43.900 TL'lik başlangıç fiyatına sahip. 7 kademeli DSG otomatik şanzımana sahip olan Polo GTI, 0-100 km/s hızlanmasını 6.9 saniyede tamamlayarak 229 km/s maksimum hıza ulaşıyor. Sadece 3 kapılı olarak ithal edilen Polo GTI, ateşli küçük hatchbackler sınıfının en kelepir üyelerinden biri olmaya aday.


2011 Polo GTI fotoğrafları için tıklayınız.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.