otohaber_logo
Haberler
Fiat Punto Evo'da Özel Versiyon
İtalyan üreticinin başarılı küçük sınıf temsilcisi Punto Evo, vatanının kuruluşunun 150'nci yıldönümü için özel bir versiyona kavuştu
Fiat Punto Evo'da Özel Versiyon
2011 yılında kuruluşunun 150'nci yılını kutlayan İtalya'ya bir hediye de Fiat'tan geldi. Punto Evo'da sunulacak olan Punto Evo 150o adlı versiyon, peten desenli ön ızgara, Azzuro Italia adlı özel karoser rengi ve çift tonlu alaşım jantlarıyla kendini belli ediyor. B sütunundaki 150o logosu da farklılık yaratırken, klima, ön sis farları ve MP3 Çalarlı Müzik Sistemi standart olarak sunuluyor. 1.2 lt 69 HP ve 1.4 lt 77 HP benzinli ile 1.3 lt 75 HP dizel motor seçeneklerine sahip olan özel seri Punto Evo'larda ayrıca 1.4 lt'lik motorda LPG seçeneği de sunuluyor. Sadece nisan ve haziran ayları arasında üretilecek olan Punto Evo 150o, 9.900 Euro'luk başlangıç fiyatına sahipken, aracın İtalya dışında satılıp satılmayacağı henüz belli değil.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.