otohaber_logo
Haberler
Farklı Bir Geridönüşüm
General Motors markalarından Chevrolet, Volt modelinin eski parçalarını yeniden kullanıma sokarak geridönüşüme farklı bir anlam katıyor.
Farklı Bir Geridönüşüm
Chevrolet'nin son yıllarda geliştirdiği en önemli model olan ve Toyota'nın Prius ile yıllardır sürdürdüğü çevrecilik imajını kendi saflarına çekeceği araç olarak da görülen Chevrolet Volt, 80 km'ye kadar sadece elektrik enerjisiyle yol alabilmesiyle çevrecilerin şimdiden gözdesi durumunda. Şarj edilebilir hibrid sistemi sayesinde toplamda 600 km'ye varan uzun bir menzil de sunması beklenen araç, trafikteki kullanımı dışında da çevreci bir karakterde. Özellikle de kuşlar için! Nedeniyse General Motors'un, Detroit'teki Lasky Gençlik ve Spor Merkezi ile birlikte gerçekleştirdiği projede, atık durumuna gelen Chevrolet Volt batarya kapakları, birkaç eklentiyle ağaç ördekleri ve baykuşlar için yuva haline getirilmiş. Geridönüşümün sadece teknolojik ayrıştırmayla yapılacağını düşünenlere duyurulur!










Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.