otohaber_logo
Haberler
Melik Gökçek Elektrikli Fluence'ı Test Etti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'de üretilecek olan elektrikli Renault Fluence'ın direksiyonuna ilk kez geçti.
Melik Gökçek Elektrikli Fluence'ı Test Etti


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Renault Euromed Bölgesi Başkanı Jacques Chauvet ve Renault MAİS Genel Müdürü İbrahim Aybar arasında 14 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilen elektrik motorlu araç altyapı protokolü, çevre dostu elektrik motorlu araçların, dünyanın diğer öncü şehirlerinde olduğu gibi Ankara'da da kullanımı ve yaygınlaştırılması konusunda işbirliği oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı alanında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Renault Mais Elektrik Motorlu Araç Proje Koordinatörü Ümit Çevik'in katılımı ile Ankara'ya getirilecek ilk elektrik motorlu Fluence ile test sürüşü gerçekleştirildi. Deneme sürüşünün ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomobilin sessizliğini, çevre kirliliği yaratmamasını özellikle çok beğendiğini belirtti ve "Şehiriçi kullanıma son derece uygun bir otomobil. Elektrik motorlu Fluence'ın kalkışlardaki hızlanmasından çok etkilendim" şeklinde izlenimlerini aktardı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.