otohaber_logo
Haberler
Çin'e Özel BMW M3
Lüks markaların kuşatması altında olan Çin Otomobil Pazarı, son olarak BMW'nin bu ülkeye özel geliştirdiği M3 versiyonu ile daha da şenlenecek.
Çin'e Özel BMW M3

Giderek artan zengin sayısı ve potansiyel sahibi nüfusuyla her sektörden lüks markanın gözünü diktiği bir ülke olan Çin, otomotivde de lüks üreticilerin kuşatması altında. BMW giderek güçlendiği Çin'de, 2010 yılında M3 için tanıttığı Tiger Edition'dan sonra, 2011 için de özel bir versiyon geliştirdi. Matte Edition adındaki bu özel seri, iki özel karoser rengiyle satılırken, ön çamurluklardaki siyah hava girişleri, siyah egzoz çıkışları, kırmızı fren kaliperleri ve 19 inçlik parlak alaşım jantlar aracın diğer farklılıkları. 4.0 lt'lik atmosferik V8'in 420 HP'lik gücünde bir değişiklik yapılmazken, iç mekanda karbon-fiber ön planda tutulmuş. Kokpitte ve kapı içlerinde özel karbon-fiber kaplamalara yer verilirken, özel deri koltuklardaki kırmızı dikişler de farklı.

BMW M3 Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.