otohaber_logo
Haberler
Amerika'dan Yeni Bir Pick-Up
Ford ve GMC’nin son dönemde yaptığı Pick-Up atağına kayıtsız kalmayan Chevrolet, 2004 yılından bu yana yollarda olan Colorado’nun yeni neslinin konsept versiyonunu 32’inci Bangkok Otomobil Fuarı’nda tanıttı.
Amerika'dan Yeni Bir Pick-Up

Tanıtım için Bangkok'un seçilmesinin özel sebepleri arasında aracın güncel neslinin Tayland'da üretilmesi de yer alırken, tanıtılan konsept, Chevrolet'nin binek modellerini hatırlatan ön ızgarası ve sportif hatlarıyla dikkat çekiyor. Bir konsept olmasına rağmen seri üretime çok yakın bir görünüme sahip olan aracın iç mekanında da bir Pick-Up için fazlasıyla şık ve modern tasarıma yer verilmiş. 2.8 lt'lik dizel motorla donatılan konsept, bu yılın sonunda Tayland'da satışa sunulacakken, dünya genelinde satışlar 2012'de başlayacak. Camaro ve Corvette gibi has Amerikan modellerini Avrupa'ya ithal etmeye başlayan Chevrolet'nin Colorado'yu da Avrupa pazarında satışa sunması olası.

Chevrolet Colorado fotoğrafları için tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.