otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Honda Civic HB Geldi
Honda’nın Türkiye’de en çok satılan modeli olan Civic ailesinin hatchback versiyonu Civic HB, 1.4 lt 100 HP’lik motor seçeneğinde 47.250 TL’lik başlangıç fiyatına sahip Sport paketiyle ithal edilmeye başlandı.
Makyajlı Honda Civic HB Geldi



Yollara çıktığı 2006 yılından bu yana kompakt sınıfın radikal tasarımlıları arasında başı çeken Honda Civic HB, küçük değişiklerle satışa sunuldu. İlk etapta Sport donanım paketiyle ithal edilmeye başlanan makyajlı Honda Civic HB'de bu donanımda sportif ön ızgara, özel tasarım 16 inçlik alaşım jantlar ve alcantara sportif koltuk döşemelerine yer veriliyor. Kısa bir süre sonra Technology ve Comfort donanım paketleriyle de ithal edilmeye başlanacak olan Honda Civic HB Sport'ta ABS, ESP, ön-yan ve perde havayastıkları, hız sabitleyici, otomatik klima, arka park sensörü, yol bilgisayarı, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. 100 HP'lik gücünü otomatik şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere aktaran Honda Civic HB 1.4 Sport'un ortalama yakıt tüketimi 5.7 lt/100 km iken, aracın maksimum hızı ise 177 km/s. Sınıfında tek olan arka koltuk sistemiyle çok değişken bir yapı sunan Civic HB, aynı zamanda 415 litrelik bagaj hacmiyle de sınıfının en iyileri arasında.


2011 Honda Civic HB Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.