otohaber_logo
Haberler
Yakıt Hücreli Hyundai Blue2 Konsepti
Seul Otomobil Fuarı’nın ev sahipleri arasında yer alan Hyundai, Blue2 konseptiyle yakıt hücreli çevreci bir modelin ipuçlarını sunuyor.
Yakıt Hücreli Hyundai Blue2 Konsepti


İki yılda bir yapılan ve bu yıl kapılarını 31 Mart ile 10 Nisan arasında açık tutan Seul Otomobil Fuarı'nda sergilenen Hyundai Blue2 konsepti, Koreli markanın çevrecilik için alternatif yakıt türlerini de dikkate aldığının bir göstergesi. Hyundai için, geliştirdiği ilk sedan karoserli yakıt hücreli araç olma özelliğini taşıyan konseptin yüzünde Opel'in Ampera'da ve Zafira konseptirnde kullandığında benzer far yapısı dikkat çekiyor. Ön bölümde ızgarada görüntüler yansıtılabilirken, aracın çıkıntılı ve köşeli burnu güncel Hyundai modellerinden farklı görünüyor. 122 HP gücündeki yakıt hücreli bir motorla donatılan aracın karoser tasarımı teknolojik motor yapısıyla uyumluyken, iç mekanda da bilim-kurgu filmlerinden fırlamış gibi duran bir manzara hakim. 2.9 lt/100 km'lik hidrojen tüketimine sahip olan araç, seri üretimden ışık yılları ileride duruyor.

Hyundai Blue2 Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.