otohaber_logo
Haberler
Citroen C5 Tourer Türkiye'de!
Avrupa pazarının önde gelen orta sınıf station modellerinden Citroen C5 Tourer, 1.6 lt’lik ekonomik dizel motoru ve MCP otomatikleştirilmiş manuel şanzımanıyla satışa sunuldu.
Citroen C5 Tourer Türkiye'de!


Orta sınıfta sportif tasarımıyla dikkat çeken modellerden biri olan Citroen C5, sedan versiyonunda sonra şimdi de station karoserli Tourer versiyonuyla Citroen bayilerindeki yerini aldı. Sedan versiyonla aynı yüzü taşıyan C5 Tourer'da LED'li gündüz farları standart olarak sunulurken, iki parçalı yatay stoplar ve eğimli bagaj kapağının da etkisiyle arka tasarım bir station için oldukça dinamik. 4.79 metre uzunluğundaki C5 Tourer, 1.51 metrelik yüksekliğiyle sedan kardeşine 6 cm fark atıyor. 505 litrelik bir bagaj hacmine sahip olan station karoserli C5, 66.900 TL'lik başlangıç fiyatına sahipken, araç sadece Dynamique donanım paketiyle satılıyor. Bu donanım paketinde, ABS, ESP, ön, yan ve perde havayastıkları ile sürücü diz havayastığı, yokuş kalkış sistemi, viraj aydınlatması, hız sabitleyici ve sınırlayıcı, ön ve arka park sensörleri, Bluetooth ve USB bağlantıları, çift bölgeli otomatik klima standart olarak sunulurken, 1.72 m2 alanına sahip panoramik cam tavan opsiyon listesinde yer alıyor. 1.6 lt 112 HP dizel motor seçeneğinin kombine edildiği 6 kademeli otomatikleştirilmiş manuel şanzımanla birlikte sunulan mikro hibrid teknolojisiyle birlikte Start-Stop sisteminin de etkisiyle ortalama yakıt tüketimi 4.6 lt/100 km iken, CO2 emisyon değeri de 120 g/km.

Citroen C5 Tourer ve C5 Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.